Design in CMS

De start van de ontwikkeling van elke website is altijd het design. Wanneer een website niet goed begrepen of bekeken wordt is dit altijd te wijten aan slecht design. Goed design zorgt voor gebruiksvriendelijkheid.

Het is vanzelfsprekend dat een bezoeker niet mag verdwalen op uw website, maar een goed design draait om meer dan alleen dat. Het wil de bezoeker ten dienste zijn. Een goed design maakt het voor de bezoeker mogelijk zonder nadenken de juiste informatie te vinden, een formulier in te vullen of een reservering te maken. Design is overal om ons heen en naarmate het Internet steeds meer deel uitmaakt van onze wereld moet het Internet beter worden ontworpen.

Een design moet een zo goed mogelijk beeld geven van de uiteindelijke situatie. We ontwerpen daarom meerder pagina’s. Naast de homepage die zeer veel aandacht verdient, concentreren we ons vooral op de content die voor u het belangrijkst is. Zo krijgt u een overzicht van de belangrijkste pagina’s van uw toekomstige website en ziet u alle onderdelen die samen de look & feel bepalen.